Het was een prachtig internationaal deelnemersveld bij de Brabanttrophy op zaterdag 26 oktober. Grote namen als Angelina Melnikova (brons AA en FX bij de wereldkampioenschappen), Marian Dragulescu (goed voor 18 medailles bij Europese en wereldkamioenschappen), teams uit Oekraïne, Portugal, Groot-Brittannië, Duitsland, Roemenië en natuurlijk onze gymnasten uit Nederland, waaronder Tisha Volleman van Topturnen Zuid.

In de middag werden eerst de wedstrijden van de Brabant Cup geturnd, op meerdere niveaus. Deelnemers namens TTZ in de categorie eredivisie duo’s, waren Marit Reijnders, Guusje Majoor, Mischa Marchena en Isa Buiting. Het goud ging naar Rebekka Hoek en Manouk Haast. Zilver was er voor Marit en Guusje, en Mischa en Isa wonnen het brons.

Bij de Brabant Trophy wisten Sanna Veerman en Bart Deurlo het goud te winnen, het zilver was voor Angelina Melnikova en Ivan Stretovich, en Tisha Volleman en Casimir Schmidt wonnen het brons. Een mooi resultaat voor Tisha, die deze wedstrijd op haar verjaardag turnde. Het was een prachtig toernooi, waar het publiek kon genieten van mooie oefeningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *